Deme Trió - Lakodalmas zenekar, esküvői zenekar kereső

Tartalomhoz ugrás
Deme Trió
A zenekar jelenlegi felállásban 2002 óta dolgozik együtt.

Számos rendezvényen, bálon, esküvõn muzsikáltunk már nagy sikerrel. Repertoárunk igen széles skálán mozog, ami lehetõvé teszi számunkra, hogy minden koroszály zenei ízlését kielégíthessük.
Deme István a zenekar vezetője billentyűse.
20 éve van a szakmában nagy tisztelettel és szeretettel odaadó zsenialitással emeli a zenekar munkásságát, Zenei pályáját kizárólag a profizmus jellemzi. Sok televíziós felvételen szerepelt mint zenész mint énekes. Zeneszerző szövegíró munkássága sok magyar sztárt repített már a siker útjára. Abszolút zenész aki mindig a legjobbat adja magából! Ezt Ő nagyon komolyan veszi ezért működteti a Deme Triót közel 20 éve sikeresen. Kizárólag professzionális hangszereket és hangosítást használ! Sikeres és ezért szeretik, mert mindig minden esetben szórakoztat, Magyarországon és külföldön mindenkit nagy szeretettel. 10 éve játszik Norvégiában nagyon szeretik a munkásságát és előadó képességet a Norvég piano bárokban!

A zenekar énekes-gitárosa Hetényi Pál.
Életének meghatározó momentuma az 1988-as Ki Mit Tud – táncdal kategóriában elért 2. helyezése. A 90-es évek elején a Marathon rockformáció frontembere, ahol olyan zenészekkel dolgozhatott együtt, mint Vámos Zsolt (Bon-Bon), Erdélyi László (Unisex), Hetényi Zoltán (Edda), Szappanos György (Boom-Boom).

1995-ben az El Charro popzenekar énekese, melyet a Tabár fivérekkel (Exotic) alapított. Vokalistaként közremûködött több hazai nagylemezen.
A trió megalakulásáig hosszú évekig zenélt Norvégiában is.

Hordós Szilárd a zenekar dobosa 14 éves kora óta a dobok szerelmese.
Régi idők zenész családjából származik .Több zenekar oszlopos tagja ként szinezte meg dobjátékával fellépésüket.Ez idők alatt egy lemez album elkészitésére is sor került. Itthon és külföldön egyaránt szeretettel és alázattal adja át a közönségnek ami belülről fakad amit röviden úgy hivnak ZENE.
Vissza a tartalomhoz