Next Party - Lakodalmas zenekar, esküvői zenekar kereső

Tartalomhoz ugrás
Next Party - Mulatós Bomba
Ha egy igazán jó mulatósra vágyik! A millió együttes közül válasszon minket! Az indok egyszerű: Mert tényleg tudjuk, milyen egy remek buli! Több, mint húsz éve szórakoztatjuk a Tisztelt Nagyérdeműt!  Fantasztikus élményeket kapunk minden egyes rendezvényes, és számos hihetetlen esemény résztvevői lehettünk, és zenénkkel, énekünkkel táncra perdíthettünk fiatalabbakat és idősebbeket egyaránt.


Számunkra is élmény minden egyes bál, Lakodalom, céges party, vagy éppen szilveszteri buli, ahová elhívnak minket, hiszen azt jelenti, hogy megosztják velünk eme eseményt, és ránk bízzák a hangulatról való gondoskodást!

- Műsorainkban egyaránt retró slágerek, és a mai modern dalok is megtalálhatóak, így minden korosztály garantáltan jól érzi magát! A technikával sem kell bajlódnia, mivel együttesünk kiváló minőségű hangszerekkel és hangosítással rendelkezik,amely szabadtéren és zárt térben is kiválóan szól.

A NextParty együttes két főből áll, mindketten zeneiskolát végeztünk, és azóta is folyamatosan ebben élünk, dolgozunk, éneklünk. Ismerjük a retró zenét, és a modern kort egyaránt! Élő zenével lépünk fel minden esetben, melyhez mi biztosítjuk a technikát, és hangszereket!

Ma már, amikor mindenhol, minden szakmában rengetegen tevékenykednek, akár hitelesen, akár kevésbé, jó tudni, hogy egy este, egy buli erejéig igazán felhőtlen szórakozást tudunk nyújtani!

Milyen rendezvény kapcsán keres együttest? Fellépést vállalunk többek között: esküvőkön, céges partyn, szilveszteri bulin, bálon, valamint különböző kisebb-nagyobb rendezvényeken. Írja meg elképzelését, vagy keressen minket telefonos elérhetőségünkön, velünk jól fog szórakozni mindenki!
Elérhetőségek:
tel: +36304855756
Vissza a tartalomhoz