Feeling Music - Lakodalmas zenekar, esküvői zenekar kereső

Tartalomhoz ugrás
A zenekar tagjai:

Horváth Dorcsi - ének, vokál
Seres Kitti - ének, vokál
Szemes Tibor - ének, vokál, gitár, conga
Csotye László - Billenyűs hangszerek, DJ

Feeling Music - Az “ereszd el a hajam”-tól a “cool party” hangulaton keresztül a kellemes vacsorazenéig!

Modern esküvői zenekar és DJ szolgáltatás, prémium színvonalon, korrekt áron.

A több száz számos zenekari repertoár mellé egy több ezer számos DJ repertoár is társul, és nem utolsó sorban elfelejthetjük a "buligyilkos" zenekari szüneteket. A zenekar az esküvő végéig marad, így újabb és újabb lendületet tudunk adni a bulinak, a zenekari és a DJ blokkok váltásával.

Fiatalos, pörgős, elegáns zenekart keresel esküvőre, rendezvényekre? Kérlek nézd meg a zenekar weblapját! Hallgasd meg a demó felvételeket! Nézd meg a zenekar videóit melyek esküvőkön, bálokon, falunapokon készültek!

Esküvőkön nagyon gyakran előfordul, hogy sokféle ember van, vegyes összetételű a násznép, ilyenkor sokszínű repertoárra van igény. Zenekarunk minden stílusban otthonosan érzi magát! Repertoárunkban megtalálhatóak a Mai slágerek, Örökzöldek, Tánc zenék, Retro Disco, Rock&Roll, Rock, Latin, Mulatóssal, és sok más zenei stílus is!

Nehéz a zenekar választás, főleg ha esküvőről, céges party-ról vagy valamilyen fontos eseményről van szó. Sok zenekart meg kell nézni mire az ember megtalálja az igazit. Egy profi esküvői zenekar fő ismérvei: képzett zenészekből és énekesekből áll, profi hangzás, igényes design, elegáns öltözködés, prémium kategóriás hangszerpark és hangosítás, modern interaktív weblap. De ami a felszín alatt van és csak személyes találkozóból vagy hosszas telefonbeszélgetésből derülhet ki, hogy a zenekaron belül milyen az összetartás, mennyire szeretik amit csinálnak, képesek-e szinte bármilyen összetételű közönséggel bulit csinálni és nem utolsó sorban mennyire szimpatikusak főleg fellépés közben. Hiába a káprázatos esküvői helyszín vagy a ínycsiklandó catering szolgáltatás ha a party zenekar nem tudja hozni az alkalomhoz illő hangulatot amit az ifjú pár megálmodott.
Hívj minket bizalommal, írj e-mailt, keress minket a facebook-on! Szívesen válaszolunk a kérdéseidre! Komolyan vesszük amit csinálunk és tudjuk, hogy mennyire nehéz a döntés!
Vissza a tartalomhoz