Tonik Zenekar - Lakodalmas zenekar, esküvői zenekar kereső

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Zenekarok
Tonic Zenekar
Zenekarunk 4 fővel vállal fellépéseket és élőben zenél, alaphangszereink: dob, gitár, basszusgitár, ezt egészíti ki a billentyű alap. A szólóénekekre, vokálokra különös hangsúlyt fektetünk, mert számunkra is élvezetesebb a többszólamúság és tudjuk, hogy a közönségnek mennyire fontos, hogy az eredeti dalhoz nagyon hasonlót halljon vissza. Öltözékeinkkel igyekszünk alkalmazkodni a rendezvény színvilágához, LED lámpáink és fényfüggöny hátterünk nemcsak a színpadot, de a táncteret is hangulatosan megvilágítja, igazi “parti hangulatot” teremtve. A színpadi megjelenésünkkel úgyis mondhatnám: “bele illünk a képbe”. Szívből szeretünk együtt zenélni, tapasztalataink szerint az emberek pedig együtt bulizni. A visszajelzések alapján, ha ezt a TONiC zenekar társaságában teszik… akkor nagyon jól érzik magukat.


Erika- Basszusgitár / Ének
A zenekar vezetője, basszusgitárosa, emellett énekel is. Ő felel a zenekar hangzása és a fények tökéletes beállításaiért. 20 éves kora óta zenél zenekarban, tapasztalt, képzett zenész. Sokoldalú zenei adottsága, az ország nagyon kevés női basszusgitárosai között is elismert, Marcellina női blues zenekarának, az MLady Blue-nak is tagja. Zenei munkái mellett, ő szervezi a fellépéseket és folyamatosan azon fáradozik, hogy a zenekar minél professzionálisabb szinten a legtöbbet nyújthassa a közönségnek.


Ödi - Ének / Gitár
A zenekar zenei vezetője és frontembere, gitározik és szólóénekes az együttesben. Pozitív, vidám személyisége mindig feldobja a fellépések hangulatát. 16 éves kora óta zenekarban zenél, tehetségének és tudásának köszönhetően szinte minden nagyobb zenei stílusban otthonosan mozog. Zeneszerzőként és szövegíróként saját számokat is ír. Mindent elkövet, hogy a közönség hihetetlenül jól érezze magát. Igényes a tökéletes hangzásra, és ezt zenésztársaitól is elvárja. A repertoár összeállítás és a honlap működtetés felelőse. Beceneve: Ödi


Ági - Ének
A zenekar női szólóénekese, színész-előadóművész. Megjelenése és csodálatos hangja minden közönséget magával ragad, kitűnő érzékkel tudja átadni előadásmódjával a dalok érzelmi hangulatát és dinamikáját. Hangterjedelme, hangszíne többféle zenei stílus előadásában meghatározó.Egyebek mellett ő az ország legismertebb gyermek szórakoztató előadója – “Galagonya”.


Barna - Dob
A TONiC együttes dobosa, jazz dob tanszakon végzett zenész. Mindene a zene és a ritmus, mellyel gyerekkora óta foglalkozik. Szorgalmának és tehetségének köszönhetően tájékozott minden zenei ritmusban. Hozzáállásával stabil és biztos alapot nyújt a zenekar számára és mindig kiváló hangulatban érzi magát a hangszere mögött. A modern kor elvárásainak megfelelően elektromos hangszeren játszik, vagy akusztikus dobfelszerelésen is, amennyiben a fellépés úgy kívánja.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz