Rap Hip Hop Alapok - Lakodalmas zenekar, esküvői zenekar kereső

Tartalomhoz ugrás
Mi is az a rap? Rithmic American Poesis, azaz Ritmikus Amerikai Verselés, ami a történetét nézve a jazz-ből, a funky-ból és a jamaicai négerek zenéjéből fejlődött ki. A rap (vagy rappelés) egyfajta énekstílus, ritmikus dalszövegmondás. Az 1970-es évek végén New York-i lemezlovasok és a város fekete közössége által kifejlesztett rapzene egy könnyűzenei stílus, ahol R&B, Funky és a mai modern Elektonikus zenékből merítő beat adja az alapot, amelyre szlengben bővelkedő, gyors, gördülékeny, rímelő, dalszöveget ritmusra tol a rapper.
A hip hop elsősorban egy szubkultúra, mivel saját zenei stílusa, tánckultúrája (break dance), rajz stílusa (graffiti) van és még rengeteg sport, ami hozzáköthető, tehát egyértelmű hogy története, múltja is van.
  • Ha kinőtted a netről-alapot-lerántós korszakod, és szeretnél saját alapot, egyedi zenét
  • Ha már ismert Rap előadó vagy és új alapra lenne szükséged
  • Ha vannak ütős szövegeid és egyedi, saját instrumentált keresel

Próbáld ki az oldalunkat, válogass a Rap, Hip Hop instrumentálok között!

A  Letölthető Rap, Hip Hop Alapok oldalon, amatőr és profi Rap előadók számára szeretnénk igényes, kreatív, alternatívát biztosítani.
Költséghatékony, gyors, könnyen hozzáférhető Rap alapok mindenféle stílusban. Az Old Shool Hip Hop tól a legmodernebb Trap stílusokig.
Főleg alapokat készítünk, de igény szerint a rap szöveget is fel tudjuk venni az alapra ezzel kapcsolatban az oldalon találsz bővebb infókat.

Vissza a tartalomhoz